Mijn verhaal

Mijn naam is Linda Nouhet-Holman. Ik woon samen met mijn man Jael Nouhet en onze kinderen Davine en Lior van 5 en 3 jaar in Tilburg

Naast de zwangerschapsyogalessen, geef ik 3 dagen les op een basisschool. Het plezier van leren, samen toe werken naar een doel staan bij mij centraal.
In 2013 ben ik gestart met de opleiding : hatha yogadocent het geven van yogalessen naast mijn baan in het onderwijs. Tijdens mijn yogalessen had ik noem het toeval of niet altijd wel een zwangere op les.

Yoga gaf mij in die maanden de kracht en vertrouwen gaven in mijn lichaam. De gedachte: “wij gaan dit samen doen!” groeide naarmate ik de maanden vorderen. 


Tijdens de zwangerschap van Lior besloot ik om de specialisatie zwangerschapyoga te volgen. Heel bijzonder om de tweede zwangerschap op deze manier te ervaren en te beleven. Tijdens dit jaar leerde ik om mij niet te voeden met kennis over het lichaam, maar juist te vertrouwen op mijn eigen lichaam. Expert worden van jouw lichaam, van binnenuit. Tot de dag van vandaag put ik uit die kracht en kennis over mijn lichaam.
De verloskundige/gynaecoloog zijn de experts op medisch gebied. Wij mogen trots zijn op ons geboortezorg! Echter elke vrouw is expert van haar eigen lichaam.

Deze gedachte staat in mijn lessen centraal. Ik geef jouw tools en oefeningen om zelf te ontdekken wat jouw ontspanning geeft, wat jouw kracht geeft en hoe jullie samen door alle momenten van zwangerschap, bevalling en kraamtijd heen gaan.