Declaratie zorgverzekering

Ontdek de Voordelen van Little Guru Yoga – Jouw Partner voor Zwangerschapsyoga in Tilburg

Little Guru Yoga is met trots aangesloten bij  Yoga Vereniging Nederland. Dit betekent dat onze zwangerschapsyogalessen en partnerlessen, gehouden in onze studio in Tilburg, nu in aanmerking komen voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar.

Veel zorgverzekeraars bieden de mogelijkheid om de kosten voor zwangerschapsgerelateerde diensten te vergoeden voor degenen die aanvullend verzekerd zijn. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of jij in aanmerking komt voor declaratie. Vaak heb je tot 31 januari van elk kalenderjaar de gelegenheid om wijzigingen door te geven. Het is aan te raden aan om deze kans te benutten en zorgvuldig de specifieke vereisten van jouw verzekeraar te bekijken.

Het proces is eenvoudig. Na afronding van alle lessen bij Little Guru Yoga, dien je de factuur in bij jouw zorgverzekeraar. Hoewel je de factuur aan ons vooraf betaalt, krijg je van jouw zorgverzekeraar een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van het lesgeld. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, neem vooraf contact met mij op voor de aanvullende gegevens die jouw zorgverzekeraar nodig heeft.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via info@littleguruyoga.nl of door ons handige contactformulier in te vullen op onze website.

Tip: Vraag ook op tijd bij jouw zorgverzekeraar een kraampakket aan. In veel gevallen wordt dit pakket kosteloos verstrekt, wat jou nog een extra voordeel biedt tijdens deze bijzondere fase van je leven.