Zwangerschapsyoga

Tijdens jouw zwangerschap komt er veel op je af. Veel keuzes worden in korte tijd gemaakt. Hoe fijn is het als je wekelijks een ontspannend moment tijdens jouw zwangerschap kan inbouwen plus wordt voorbereid op de bevalling van jouw kindje. Er zijn tal van redenen waarom je voor zwangerschapsyoga kunt kiezen. 

Waarom kiezen voor zwangerschapsyoga bij Little Guru Yoga ?

Help, ik heb nog nooit yoga gedaan!

Geen stress, niets om je druk over te maken. Of je nu een doorgewinterde yogini bent of nog nooit een stap in yogastudio hebt gezet, yoga ervaring is niet persé nodig. Sterker nog. Voor de meeste vrouwen is het een eerste kennismaking met (hatha) yoga. Zwangerschapsyoga is toegankelijk voor elke mommy-to-be! 

Je kunt vanaf week 14 van jouw zwangerschap in stromen. Elke eerste maandag van elke maand, is er een proefles. Tot aan het einde van jouw zwangerschap kun je de lessen volgen. Vooral de laatste loodjes van je zwangerschap vragen om de perfecte balans tussen beweging en rust. 

Zie je stiekem ook op tegen de bevalling? Geen paniek. Tijdens de zwangerschapscursus komen verschillende oefeningen, ontspannings- en ademtechnieken aanbod, afwisselend met informatie over zwangerschap, bevalling en kraamtijd, zodat je niet verlopen loopt in het oerwoud van bevallingsdilemma’s en voer jij straks alle oefeningen uit alsof het je tweede natuur is! 

Ontdek zelf hoe zwangerschapsyoga jou kan raken en gun jezelf een proefles ! 

Het effect van zwangerschapsyoga.

Zwangerschapsyoga vindt zijn oorsprong vanuit de Hatha Yoga. Echt waar, tot het allerlaatste moment van jouw zwangerschap kun je yoga blijven doen. 

En weet je wat het nog mooier maakt? Zwangerschapsyoga is niet alleen voor de flexibiliteit, maar ook een goede voorbereiding voor de bevalling en kraamtijd. 
Dus ja het is yoga, maar dan met extra mama-power. 

Tijdens deze cursus maak je kennis met diverse tools, zodat je zelf kunt ontdekken welke ontspanningstechnieken jouw ware match is. Je gaat zelf ervaren hoe jij jouw innerlijke rust vindt, tijdens de bevalling en hoe je minder snel door de stress en paniek overvallen wordt. 

Ik krijg zo vaak van kersverse mama’s te horen hoe verloskundigen en gynaecologen hun bewondering uitspraken hoe ze de adem beheerste en de rust en kalmte wisten te bewaren midden in de heftige weeën. “Waar heb je zwangerschapsyoga gevolgd? vroege ze met een nieuwsgierige blik. “Bij Little Guru Yoga natuurlijk ! “ë

Wekelijkse yogalessen op woensdagavond 20:30 – 21:30 uur 

Locatie : Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, Tilburg
Proefles : 10 euro 

Heb je vragen over de zwangerschapsyoga of wil je aanmelden voor een proefles? Vul het contactformulier in