Bevallen hoef je niet te leren, je kunt wel leren wat je kunt doen om het te laten gebeuren.

In 2018, net bevallen van mijn zoon Lior sprak ik een collega, die ook net moeder was geworden. We hadden het over onze beide kinderen en de ‘struggles’ die moederschap met zich mee brengt. “Het zijn onze kleine goeroes” riep ik uit. 
Tijdens mijn zwangerschapsverlof en de periode daarna startte ik mijn groepslessen zwangerschapsyoga. Dat ene gesprek was blijven hangen. Tadaa! Little Guru Yoga was geboren. 

Volg je eigen Inner Guru .

Een guru is een leermeester. Letterlijk vertaalt vanuit het Sanskriet, “hij die verlicht”. Echter geloof ik dat iedereen van ons de kracht in zich heeft. We hoeven niet afhankelijk te zijn van een leermeester en zelf wil ik dat ook helemaal niet beogen in mijn lessen. Tijdens mijn lessen geef ik jouw tools en oefeningen. Vervolgens ga je ervaren wat jou en jouw partner ontspanning brengt. Hoe jij ontspant is heel persoonlijk. Leer te vertrouwen op jouw lichaam en gedachten. Volg jouw eigen innerlijke guru. Tijdens de zwangerschap, de bevalling en alle momenten daarna. 

Ontspanning - Concentratie - Kracht

Je kunt op elk moment instromen in de lessen. Elke maand staat 1 thema centraal, als rode draad in de les. Naast de yogahoudingen en adem- en ontspanningsoefeningen. Wanneer je tijdens je tweede trimester start, kun je op die manier alle thema’s ervaren.